Ingrediënten

Loempidel
1x
Theelepel agavesiroop
1,5x
Theelepel vissaus
1x
Theelepel rijstazijn
3x
Stengel citroengras
1x
Theelepel geraspte gember
0,5x
Teentje knoflook
0,5x
Komkommer
1/2
Enkele blaadjes munt
1x
Enkele blaadjes koriander
1x
Rode paprika
1/2
Rode peper voor pikantheid
1/2
Sojascheuten
65g
Taugé
65 gram
Een beetje tofu
1x
Een beetje zout
1x

Bereiding

Snijd de halve komkommer in de lengte door midden en lepel de zaadlijsten eruit. Snijd de komkommer vervolgens in plakjes.

Snijd de paprika vervolgens in dunne reepjes. Doe dan de paprika samen met de taugé bij de komkommer.

Neem de koriander en de muntblaadjes en strooi deze over de salade.

Hak de rode peper plus de knoflook fijn. Doe hier de geraspte gember, het fijngesneden citroengras bij samen met de appelazijn, vissaus en de agave siroop. Klop dit het geheel goed door elkaar totdat je een mooie dressing krijgt. Schenk deze dressing over de salade heen. Hussel alles nog even goed door voordat je het opdient.

Bak de loempidel volgens de instructies op de doos à let op bevroren bakken is de boodschap

Voeg de salade bij de loempidel en serveer eventueel met wat frietjes als volwaardige maaltijd