Ingrediënten

Mayonaise
1x
Ketchup
1x
Paprikapoeder
1x
Cayennepeper
1x
Vloeibare honing
1x
Rode paprika of geroosterde paprika in bokaal
1x
Peper
1x
Zout
1x

Bereiding

Snijd de paprika doormidden en verwijder de zaden en de zaadlijsten. Leg de paprika met de schil naar boven op een grillplaat en plaats in de oven gedurende 15 minuten. Haal de paprika uit de oven, doe in een diepvrieszakje en sluit af. Laat de paprika 5 minuten "zweten" om de schil er gemakkelijker af te kunnen halen. Haal de paprika uit het zakje en verwijder de schil. Snijd de paprika in kleine blokjes of pureer deze. Meng met de mayonaise, de ketchup, het paprikapoeder, de cayennepeper en de vloeibare honing. Kruid met peper en zout. Indien de paprika’s zelf maken te veel werk is kunt u ook geroosterde paprika’s in bokaal kopen en laten uitlekken alvorens klein te maken.