fbpx
menu

Beltaste

beltaste vlees

Wie zijn wij?

Beltaste is ontstaan uit het op-en-top Belgische familiebedrijf Vanreusel Snacks.

Paul Vanreusel startte in 1953 met een handel in ambachtelijke charcuterie. Nog geen twee decennia later, in 1970, schakelde Paul over naar diepgevroren snacks en ontwikkelde hij de welbekende klassiekers. In 1976 werd het - ondertussen erg succesvolle - bedrijf doorgegeven aan de vier zonen van Paul.

Door de enorme productieboost en de stijgende vraag moest Vanreusel begin jaren negentig de capaciteit aanzienlijk uitbreiden. Vandaag staat onder de naam Beltaste alweer de derde generatie, Paul–Emmanuel en Roel aan het roer van het familiebedrijf. In het Limburgse Hamont is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een snackfabrikant met meer dan 250 werknemers.

Door de jarenlange ervaring in de fast service en als marktleider in kwalitatieve diepgevroren vleessnacks positioneren wij ons nu als de uitgelezen partner voor de gehele voedingsindustrie.

Oplossingen bieden en meedenken over de wensen van onze klanten zijn onze speerpunten door de gehele organisatiestructuur.

Inmiddels ligt er een sterke focus op zowel duurzaam produceren als ondernemen, met een niet te evenaren kwaliteit als grote trots.

no-background
Gecentreerd

We beschikken over 3 productielocaties namelijk 1 in Hamont (België) 1 in Morahalom (Hongarije) en een andere in Aalsmeer (Nederland).

In België focussen we ons op de kook- en braadproducten, in Hongarije produceren we enkel aanprikproducten zoals satés en dergelijke. In de fabriek in Nederland produceren we ambachtelijke croquetten en bitterballen.

no-background
Locaties
Top

Hoe werken wij?

Bij ons staat de klant steeds centraal en stellen we alles in het werk om het gewenste product op de gewenste wijze te leveren. Dit alles met het oog op een langdurige relatie, gebaseerd op vertrouwen en een open communicatie.

Door het familiale karakter van ons bedrijf zijn onze communicatie lijnen zeer kort waardoor we flexibel en snel kunnen anticiperen op uw specifieke wensen.

no-background
handworst
Gecentreerd

Onze missie

Met ons professionele en toegewijde team van trouwe werknemers en ons up-to-date productieapparaat willen wij samen met onze bestaande en toekomstige klanten en toeleveranciers op een transparante en duurzame wijze innovatieve diepgevroren (en verse) gemaksvoeding aanbieden in verschillende bedrijfstakken.

Onze visie

Uitgroeien tot de preferred supplier van innovatieve en kwalitatieve gemaksvoeding voor al onze klanttypes.

Voordelen

Waarom werken met Beltaste?

 • Méér dan 60 jaar ervaring in de sector
 • Gespecialiseerd in diepgevroren vleesproducten, gevogelte en ambachtelijke croquetten
 • Up-to-date productieapparaat
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Tailor made producten
 • Service: snelle leveringen en flexibiliteit
 • IFS gecertificeerd
 • Halal mogelijkheden
"Onze grootste voldoening halen wij uit het bereiken van een partnership met tevreden klanten."

Beltaste professional

Het onderstaande aanbod dat wij u voorstellen is slechts een deel van onze productie gerelateerde mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met de klant het gehele proces van grondstof tot eindproduct.

no-background

Productie-mogelijkheden

 • Machinepark is geschikt voor het produceren van verschillende vormen, gewichten, kleuren, coatings, ….
 • Verschillende structuren zoals fijn of grof gemalen
 • Vlees, vegetarisch en halal  

Productietechnieken

 • Koken, stomen, frituren, roken
 • Aanprikken
 • IQF
 • Diepvries
 • Gekoeld

Verpakkingsmogelijkheden

 • Amerikaanse vouwdozen, sprinterdozen,…
 • Bulkverpakkingen
 • Vacuüm
 • Afzakken
no-background
Top

Dit alles kan in samenwerking met onze gespecialiseerde R&D-afdeling om desgewenst uw eigen receptuur te ontwikkelen.

Beltaste heeft  2 eigen Foodservice merken in haar portfolio: Vanreusel en Oma Bobs

no-background
vanreusel

Vanreusel

Het Vanreusel assortiment is exclusief verkrijgbaar voor de horeca. Wij reiken zoveel mogelijk middelen aan waarbij kwaliteitsvolle producten, sterke promotiematerialen en een fijn sales contact de basis vormen.

Het brede assortiment bevat alle bekende toppers, zoals de frikandellen, gehaktballen, cervela’s en een heerlijk, gevarieerd aanbod aan hamburgers. Maar de snackmarkt is dynamisch. Daarom zetten we voortdurend in op innovatie en inspiratie. Met onze HOT range, Mad Roosters Family, Zero range en Prohalal range ontwikkelen we exclusieve concepten.

Naar de website

no-background
Oma bobs

Oma Bobs

Met de overname van de Nederlandse croquettenfabriek Oma Bobs breidt Beltaste haar merkportfolio uit. De vele soorten croquetten en bitterballen (van de standaard rundvleescroquet tot aan de Vegan bitterbal) worden, net zoals de snacks onder het merk Vanreusel, exclusief geproduceerd voor de horeca.  

Voor de familie Vanreusel is de overname een belangrijke volgende stap in haar groeistrategie en ambitie om zich ook in Nederland verder te ontwikkelen. Beltaste wil Oma Bobs laten uitgroeien tot de grootste ambachtelijke fabrikant van croquetten in Nederland, zonder in te boeten op de kwaliteit waarvoor Oma Bobs al vanaf het begin bekend is.

Naar de website

no-background
Top

Private labels

U wilt producten onder uw eigen label aanbieden? Kies dan zeker voor Beltaste. Wij zorgen voor het perfecte product dat aan al uw wensen voldoet.

Halffabricaten

Bent u als producent op zoek naar halffabricaten met toegevoegde waarde dan denken wij ons team van productontwikkelaars graag met u mee.

IFS gecertificeerd

Kwaliteit is voor ons heel belangrijk, niet alleen voor de voedselveiligheid binnen de hele keten maar ook voor het bieden van een constant product aan onze klanten. Daarom bouwen wij met al onze leveranciers een jarenlange en stabiele relatie op, wat resulteert in een stabiel en kwaliteitsvol product.

Wij zijn vanaf 2006 houder van het IFS-certificaat. IFS staat voor International Food Standard.

no-background

Onze mensen op de werkvloer worden vanaf dag 1 betrokken bij het streven naar kwaliteit en zijn daarom ook uiterst trots op de producten. Op continue basis geven wij ook de nodige opleidingen en informatie aan ons personeel in de fabriek aangaande hygiëne en veiligheid.

no-background
betaste worst
Gecentreerd

Duurzaam ondernemen

Beltaste hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen. We investeren voortdurend in volgende speerpunten om zo onze verantwoordelijkheid op sociaal maatschappelijk niveau te nemen.

 • Verantwoord product
 • Reduceren milieu-impact
 • De mens centraal
 • Streven naar 100% voedselveiligheid en kwaliteit

 

Bekijk Hier het duurzaamheidsverslag.

no-background

Vacatures

Weet je van aanpakken? Ben je betrokken? Zin om te werken in een leuk team?
Kijk dan of er een vacature is die bij je past via : Vacatures Vanreusel

Of stuur een open sollicitatie naar hr@beltaste.be

no-background
Top

Contacteer ons

Beltaste Hamont NV
Lozenweg 30
3930 Hamont

Tel. +32 11/440460
info@beltaste.be

no-background
Adres
Top